banditskatoplofikacia.dir.bg

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(6903)
Глог
Видео

БЛОГ АРХИВ
«« април 2024 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Лични файлове Фото Галерия

Глог 07:55
« Обратно
Вземи в gLOG
ВЪЗРАЖЕНИЕ ДО СЪДА СРЕЩУ ИСК НА МУТРАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ
До
Районния съд.............
ГР....................
УЛ.....................

ВЪЗРАЖЕНИЕ

от

.........................................................................................................................................................

Относно: получен искова молба от Топлофикация-София от ..........................20...г. за.....................


Уважаеми съдии,
1. Нека уважаемият съд поиска топлофикация да покаже моя молба, подписна с моя подпис, в която искам да ми се извършва услугата отопление с парно и доставка на топла вода при сегашните условия, защото, според мен, такава не съм подавал никога!


2. Настоявам съдът да се отпише задълженията ми към "ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ" ЕАД до.....................2009 година включително, поради ДАВНОСТ/решение на Върховния касационен съд за тригодишна давност на сметките за ток, вода и парно №168 от 22 декември 2009 г./

3. Останалите ми сметки/ЗА ПАРНО И ТОПЛА ВОДА/ също са незаконно определени, защото са на базата на прогнозни резултати, които не почиват на доказателства, а тикива Топлофикация не може да представи в съда, защото липсва ЗАКОНЕН търговски уред за продажба НА ТОПЛОЕНЕРГИЯ И ТОПЛА ВОДА на входа на жилището МИ(топломер).
4. Наказателните лихви са по високи от допустимите.
5. Освен това фирма "ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ" ЕАД нарушава Закона за защита на потребителите, който е определил като не действителна и нищожна всяка уговорка, която изключва или ограничава правата на потребителите.
6. Т.н. „такса сградна инсталация”, начислена от Топлофикация в сметката ми е НЕЗАКОННА, защото е начислена в нарушение на разпоредбите на Европейската директива 2006/32/ЕС, разписала плащането да става за количества, РЕАЛНО изразходвани и измерени.Предписано е и в новия Закон за енергийна ефективност, приет наскоро от Народното събрание.
7. Нарушен е и Регламент 2006/2004/ЕО на Европейския парламент (възпроизведен в чл.68а на ЗЗП), забранява всяко действие, което противоречи на законодателството в защита на потребителите.
8. Нещо повече – съгласно чл. 42 Общите условия на Топлофикация и Закона за задълженията и договорите – след като не съм платила ДВЕ сметки – договорът ми с "ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ" ЕАД се прекъсва/тя трябва да спре топлоподаването/, а тя НАСИЛСТВЕНО продължава да МИ извършва тази "услуга", която, нито съм поръчвал, нито ще плащам някога.
9. От всичко дотук следва логичният извод, че ФАКТУРИТЕ СЪС СМЕТКИТЕ, която ТОПЛОФИКАЦИЯ ми Е изпратила, е с ПРЕСТЪПНО НЕВЯРНО съдържание, защото данните в нея се базират на НЕВЯРНО измерени количества, които фирмата с нищо не може да докаже, затото повтарям – НА ВХОДА НА ЖИЛИЩЕТО МИ ЛИПСВА ЕДИНСТВЕНИЯТ ЗАКОНЕН ТЪРГОВСКИ УРЕД – ТОПЛОМЕР! С тези фактури Топлофикация попадапод ударите на чл.223 от НК!
10. И ОЩЕ НЕЩО МНОГО ВАЖНО –Настоявам съдът да задължи "Топлофикация" СЧИТАНО ОТ от януари 2002.г. да ми ИЗПЛАТИ ЗАКОННИЯ наем С ОЩЕ ПО-ЗАКОННИТЕ ЛИХВИ за това, че ИЗПОЛЗВА прокарани отклонения от съоражения ПРЕЗ МОЯ ИМОТ, с които извършват услуги на други абонати(чл.чл.192,193 от Закона за устройството и територията) без да има учредено право ОТ МЕН за това.
11. Настоявам да отнемете лиценза на Топлофикация,
докато не монтира топломер на входа на жилището ми и
сметките ми не станат реални.

12. Препоръчвам на уважаемия съдия да прочете книгата
„Бандитската топлофикация” от Емил Измирлиев, в която
се описани престъпните действия на тази мутренска
фирма, която със заплахи, рекет и изнудване ме
задължава да ползвам нейните услуги!
ПОДПИС:...............
/......................../

16 Февруари 13, 07:55    Коментари (22)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2208